Productnieuws

Steil achterover met HJC

Met haar nieuwe i100 systeemhelm bewandelt HJC een nieuw pad. De Koreaanse helmfabrikant had weliswaar al meerdere systeemhelmen in haar programma, de i100 is echter de eerste waarvan het kinstuk volledig achterover geklapt kan worden.

De nieuwe i100 is geconstrueerd rond een lichtgewicht polycarbonaat buitenschaal (in drie maten) en heeft een dubbele P/J-homologatie, en wel conform de nieuwe, strengere ECE 22.06-standaard. Hij mag dus zowel als integraal- en jethelm worden gedragen, dat laatste enkel met het kinstuk volledig achterover geklapt. De standaarduitrusting van de allrounder behelst verder een geïntegreerd zonnevizier, uitneem- en wasbare Supercool binnenvoering (antibacterieel), Pinlock anti-condens vizier en een ratelsnelsluiting van de kinriem. Het binnenwerk van de helm is verder voorzien van kanalen voor brilpootjes en voorbereid op de HJC Smart 10B (€ 139,95) en 20B (€ 299,95) communicatiesystemen.
De nieuwe HJC i100 komt er in de maten XS tot en met XXL, en in de kleuren glanswit, matzwart en mat titaniumgrijs. Vanaf medio april ligt ‘ie in de winkel, en wel voor een vanaf prijs van € 319,95. Info: www.splashdesign.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.