Nieuws

Stageplekken: afstudeeropdracht voertuigdynamica

Bezig met een HBO/universiteit-studie Werktuigbouwkunde of Motorvoertuigtechniek en op zoek naar een uitdagende stageplek of afstudeeropdracht? Dan ben je bij MotoTec R&D B.V. wellicht aan het goede adres.

Zij zijn een business aan het opstarten in Virtual Prototyping voor twee- en driewielers en het ontwerpen en bouwen van speciale motorfietsen en MTB’s en zijn op zoek naar twee stagiaires/afstudeerders. De eerste zal zich bezig gaan houden met het maken van een virtueel model met VI MotorCycle, voor het uitvoeren van simulaties. Deze VI MotorCycle-software wordt inmiddels ook door een flink aantal fabrikanten gebuikt in de ontwikkelingsfase; onder meer KTM, BMW, Ducati en Honda werken ermee, net als veringfabrikant Showa. En ook in de MotoGP en WSBK wordt deze software gebruikt (zie ook www.vi-grade.com/en/products/vi-motorcycle/). De tweede stageplek betreft de functie Engineering voor het ontwerpen van Motorfietsen/E-MTB. Meer info krijg je bij Gerrit Zengerink jr, email: mototec-rd@home.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.