Nieuws

Stadler Treasure Pro & Quest Pro

Motorkledingspecialist Stadler heeft met de Treasure Pro jas en Quest Pro broek een nieuw motorpak met ventilatiesysteem gepresenteerd. Het pak is geschikt voor gebruik onder veeleisende reis- en weersomstandigheden, en kan ook offroad worden gebruikt. De buitenlaag van dit pak is gemaakt van een drielaags Gore-Tex-laminaat. Dit membraan voorkomt het absorberen van water aan de buitenzijde en ophoping van transpiratie aan de binnenzijde.

In dit nieuwe motorpak is het Stadler Air Scoop System (SASS) ingebouwd. Dit ventilatiesysteem werkt middels ‘luchthappers’, die middels waterdichte ritsen opengezet kunnen worden. Het SASS-systeem vangt frisse lucht op en geleidt het vervolgens door de jas en de broek. Ook bij hoge temperaturen en lagere snelheden biedt een variabele luchtstroom het lichaam verkoeling volgens Stadler.

De Treasure Pro jas (€ 1.399,-) is uitgerust met CE-level-2-protectie op de ellenbogen, schouders en rug. Een borstprotector is als accessoire verkrijgbaar. Liefst elf ventilatie-openingen op armen, borst en rug zorgen voor verkoeling en verder telt het jack vijf zakken. De Quest Pro broek (€ 949,-) is voorzien van CE-level-2-protectie op de heupen en knieën, heeft twee buitenzakken en twee grote cargo-zakken. De broek telt zes ventilatie-openingen en heeft verder dubbele riemlussen en een verhoogde tailleband. Jas en broek zijn gemaakt van Cordura-stof en op kwetsbare plekken versterkt met slijtvast Armacor-materiaal.

Het nieuwe pak is naar verwachting vanaf eind april verkrijgbaar in de kleurstelling lichtgrijs/grijs/zwart en in de herenmaten 48 – 62, 98 – 118 verlengd en 25 – 31 verkort en in de damesmaten: 36 – 46, 76 – 84 verlengd en 19 – 24 verkort. Info: www.periermotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws