Nieuws

Stadler Proshop Eemnes geopend

Naast de vijf exclusieve Stadler verkooppunten in de Benelux kun je sinds kort ook terecht bij de Stadler Proshop in Eemnes.

Net als bij de verkooppunten kunnen in de Proshop de maten van de motorrijder nauwkeurig worden opgemeten. Het Duitse Stadler werkt met maar liefst 46 basismaten. Deze maten zijn in de Proshop zoveel mogelijk aanwezig voor een passessie en directe verkoop. Maatwerk is mogelijk en ook een eigen kleurendesign. Tevens beschikt Stadler over een reparatieservice.

Stadler staat bekend om technisch hoogwaardige, betrouwbare en duurzame motorkleding met aandacht voor de beste pasvorm en bescherming. Stadler is in Nederland leverancier voor diverse professionele organisaties als Rijkswaterstaat, ambulancediensten, het CBR, de ANWB Wegenwacht en de KNMV.

De motorkleding van Stadler wordt in Europa gefabriceerd en heeft liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Zelf proberen? Maak dan een afspraak via tel. 035-538 10 12. De Proshop werkt uitsluitend op afspraak om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij de keus voor Stadler motorkleding. Voor meer info: www.periermotorsport.nl

Tijdens de kick-off van het motorseizoen ontvangt je 10% korting bij aanschaf van een Stadler-product. Deze actie is geldig in de periode 17 t/m 29 februari 2020.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.