Nieuws

Stadler Proshop Eemnes geopend

Naast de vijf exclusieve Stadler verkooppunten in de Benelux kun je sinds kort ook terecht bij de Stadler Proshop in Eemnes.

Net als bij de verkooppunten kunnen in de Proshop de maten van de motorrijder nauwkeurig worden opgemeten. Het Duitse Stadler werkt met maar liefst 46 basismaten. Deze maten zijn in de Proshop zoveel mogelijk aanwezig voor een passessie en directe verkoop. Maatwerk is mogelijk en ook een eigen kleurendesign. Tevens beschikt Stadler over een reparatieservice.

Stadler staat bekend om technisch hoogwaardige, betrouwbare en duurzame motorkleding met aandacht voor de beste pasvorm en bescherming. Stadler is in Nederland leverancier voor diverse professionele organisaties als Rijkswaterstaat, ambulancediensten, het CBR, de ANWB Wegenwacht en de KNMV.

De motorkleding van Stadler wordt in Europa gefabriceerd en heeft liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Zelf proberen? Maak dan een afspraak via tel. 035-538 10 12. De Proshop werkt uitsluitend op afspraak om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij de keus voor Stadler motorkleding. Voor meer info: www.periermotorsport.nl

Tijdens de kick-off van het motorseizoen ontvangt je 10% korting bij aanschaf van een Stadler-product. Deze actie is geldig in de periode 17 t/m 29 februari 2020.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws