Nieuws

Spotgoedkope BMW M1000RR

De oplettende kijker heeft natuurlijk al gezien dat het geen echte M1000RR is, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Vanaf 1 januari kun je met dit bouwpakket van Lego Technic de 212 pk-sterke superbike van BMW op schaal 1 : 5 nabouwen. En hij is beschikbaar voor minder dan een vijfde van de prijs van de echte M, dus in die zin spotgoedkoop!

Het bouwpakket is bedoeld als ‘boeiend bouwproject’ en dat lijkt met 1.920 bouwstenen wel te gaan lukken. De voornaamste kenmerken van de M1000RR – de vleugels, carbon- en M-onderdelen – zijn ook terug te vinden op het schaalmodel. Verder is het model uitgerust met een werkende versnellingsbak (met drie versnellingen plus de neutraal), besturing, vering, kettingaandrijving en viercilinder-motor. Ook wordt ‘ie geleverd met een paddockstand en display, om je creatie tentoon te stellen als je ‘m in elkaar hebt zitten.

Zoals gezegd is het model schaal 1:5, wat betekent dat de BMW een wielbasis heeft van 45,5 centimeter.  Het bouwpakket – met een lengte van bijna 46 centimeter – is vanaf 1 januari 2022 verkrijgbaar voor €199,99. Kost wat, maar dan heb je ook wat! Info: www.lego.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws