Nieuws

Sportief maar kurkdroog met Dainese

De Super Rider 2 Absoluteshell van Dainese combineert waterdichtheid, protectie, ademend vermogen en een sportief uiterlijk.

Ook sportieve motorrijders geven zich buiten het zomerseizoen op weg. Voor hen heeft Dainese een nieuw jack. De raceafdeling van de kledingproducent heeft een flinke vinger in de pap gehad bij de ontwikkeling van de Super Rider 2. Dat zie je onder meer terug in de harde aluminium delen op de schouders en de ‘speed-hump’ op de rug.

De jas is bedoeld voor supersport- of naked-rijders. Mochten ze door een bui worden overvallen dan is het uitneembare Absoluteshell membraan hun redding. De laag is waterdicht, maar ademend. Liefst rij je natuurlijk zonder. De Super Rider 2 verandert zonder waterdicht membraan dankzij de mesh-panelen op de voorzijde in een doorwaai-jas.
Met of zonder membraan biedt de jas de bescherming die past bij het sportieve uiterlijk. Leer op strategische plaatsen waarborgt de slijtvastheid, CE-goedgekeurde protectoren op schouders en ellenbogen nemen de impactprotectie voor hun rekening. Dit is eventueel uit te breiden met een rug- en borstprotector.

De Super Rider 2 is verkrijgbaar in de maten 44 tot en met 60. De verkoopprijs bedraagt €499,95. Dainese levert de jas in het zwart/wit, zwart/grijs met fluo-rood en zwart/wit met fluo-geel.

Weten waar de jas te koop is in Nederland? Kijk dan hier voor een dealer in de buurt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws