Sport

MTM Kawasaki maakt 2023 line-up bekend

Het Belgische MTM Kawasaki team heeft haar rijders voor 2023 bekendgemaakt. Adrián Huertas zal wederom op een Kawasaki ZX-6R uitkomen in de World Supersport-klasse, terwijl Jeffrey Buis en Loris Veneman in het World Supersport 300-kampioenschap zullen strijden om de wereldtitel.

Buis komt vanuit het World Supersport terug bij zijn oude werkgever. Samen met het MTM Kawasaki team werd Buis in 2020 namelijk al wereldkampioen in de Supersport 300. Zijn teamgenoot, Loris Veneman, reed het afgelopen jaar in de Northern Talent Cup. De 16-jarige Veneman was vaak in de kopgroep te vinden en eindigde uiteindelijk als vierde in het kampioenschap. Het World Supersport 300-seizoen zal van start gaan in het weekend van 21 t/m 23 april op het TT Circuit in Assen.

In het World Supersport-kampioenschap blijft Adrián Huertas, die in 2021 wereldkampioen werd in de Supersport 300, actief voor het MTM Kawasaki team. De Spanjaard zal zijn eerste wedstrijd rijden op het circuit van Philip Island in Australië, waar het World Supersport-seizoen in het weekend van 24 tot 26 februari van start gaat. Meer info: www.mtmracingteam.be

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws