Sport

Michael van der Mark verlengt bij BMW

Michael van der Mark rijdt ook in 2023 voor het BMW Motorrad WorldSBK Team en zal daarin opnieuw de teamgenoot zijn van de Brit Scott Redding.

Van der Mark is al sinds 2021 aan BMW verbonden en gaat in 2023 dus het derde seizoen in met de Duitse fabrikant. Het huidige seizoen van de Nederlander valt tot nu toe helaas in het water door blessure. Hij liep al in de voorbereiding op dit seizoen een beenblessure op na een mountainbike-training en vlak daarna brak hij de hals van het dijbeen van hetzelfde been tijdens de Superbike-ronde op het Portugese Estoril. Van der Mark is nog herstellende van die blessure en verwacht wordt dat hij na de zomerstop zijn rentree in het kampioenschap kan maken.

Van der Mark is uiteraard tevreden met de contractverlening: “Ik voel me erg goed binnen de BMW-familie. Helaas is dit seizoen niet geworden wat ik er van had gehoopt, maar daar kan ik helaas niets meer aan veranderen. Nu is het belangrijk da ik volledig herstel. Ik volg de adviezen van de doktoren en kijk er naar uit om terug te keren op het circuit. Ik weet zeker dat ik samen met BMW een succesvolle toekomst tegemoet ga!”

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Met je foto in MotoPlus

Met je foto in MotoPlus

16 juli, 2024

Ja, de zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat velen er weer met de motor op uit trekken. Voor ...
Mobiel onderdak voor motorrijders

Mobiel onderdak voor motorrijders

15 juli, 2024

Vakantie nog op de rol? En kamperen? Dan is de Elixer 2 van MSR is een tent waarbij het helemaal snor zit met de ...

Overig nieuws