Sport

Herlings in actie tijdens Dutch Masters of Motocross in Rhenen

Herlings zal tijdens de Dutch Masters of Motocross in Rhenen voor het eerst weer deelnemen aan een crosswedstrijd. Dat heeft de KNMV bekendgemaakt. De regerend wereldkampioen MXGP brak begin dit jaar zijn voet en is sindsdien aan het revalideren.

Of en wanneer Herlings tot de topklasse zal terugkeren is nog niet duidelijk. KTM wil eerst zeker weten hoe het met zijn voet gesteld is, voor Herlings weer op dat niveau mag racen.

Naast Herlings zullen er nog een aantal toppers aan de start staan in Rhenen. Zo is onder meer Romain Febvre, die afgelopen weekend een podium pakte in de Grand Prix van Frankrijk, present. Hetzelfde geldt voor Glenn Coldenhoff en tweevoudig MX2-wereldkampioen Pauls Jonass. In de 500cc is Arminas Jasikonis ‘the man to beat’ met achttien punten voorsprong op Glenn Coldenhoff, gevolgd door Pauls Jonass.

Het programma start donderdag 30 mei om 08.30 uur met de trainingen van de 85cc, gevolgd door 125cc, 250cc en 500cc. ’s Middags rijden alle klassen twee manches. Kijk voor meer informatie op www.macro-rhenen.nl

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het circuitpark.
18 jaar en ouder: € 20,00
12 t/m 17 jaar: € 10,00
Tot 12 jaar: toegang gratis

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.