Nieuws

Spidi Day in ’t Zand

Zondag 25 juli is het Spidi Day bij Rob’s Accessoires in ’t Zand! Met een uitgebreide collectie Spidi kleding op voorraad, demonstraties van het nieuwste veiligheidssysteem van dit Italiaanse merk en pizza voor iedere bezoeker wordt een prachtige motordag!
Vanaf 10 uur ’s ochtends bent U welkom aan de Korte Belkmerweg 7. Als eerste en enige Spidi Shop in Nederland heeft Rob’s Accessoires een breed assortiment in huis van motorjassen en -broeken, handschoenen en veiligheidsproducten van Spidi.

Op de SPIDI DAY kunt U onder meer genieten van een demonstratie van Spidi’s meest recente doorbraak: het DPS airbagsysteem. Zowel motorpakken als -jassen van Spidi zijn met dit unieke airbagsysteem uitgerust. Profiteer op de Spidi Day ook van de volgende aanbieding: bij aankoop van een Spidi jas of broek krijgt U deze zondag gratis een bijpassende thermojas of broek ter waarde van €49,90 en €39,90. Bij aankoop van een paar XPD laarzen krijgt gratis bijpassende thermosokken. Bent U al een Spidi rijder? Dan krijgt U op deze dag van ons een origineel Spidi cadeau!

Klik hier voor meer info.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws