Nieuws

Spidi Darknight Jacket: Robuust en veelzijdig

Spidi Darknight Jacket: Robuust en veelzijdig

Nieuw in de 2015 collectie van Spidi is de Darknight. De jas combineert een krachtige uitstraling met een comfortabele pasvorm dankzij de toepassing van hoogwaardig stretchmateriaal op de juiste plaatsen. Dé perfecte jas voor op een naked of muscle bike.

Pasvorm als bewijs
Iedereen die wel eens een lederen motorjas aan heeft getrokken kent het dilemma; of strak kopen zodat de jas later goed zit, óf een maatje groter. De Darknight is zo ontworpen dat dit dilemma tot het verleden behoort. De jas is aansluitend gesneden, maar dankzij de verstevigde stretchpanels zit de jas vanaf het allereerste moment als gegoten, zowel met als zonder de uitneembare thermovoering. Hierdoor behoudt de jas zijn pasvorm en blijven de aansluitende looks behouden.

Ruig
De looks van de Darknight lenen zich bij uitstek voor motoren uit het naked of muscle  segment. De vormgeving van de jas benadrukt het robuuste karakter van deze motoren. In combinatie met de eerder genoemde pasvorm is het een logische keuze voor de motorrijder die op zoek is naar de juiste verhouding tussen looks en comfort.

Maten, kleuren en prijzen
De Spidi Darknight is verkrijgbaar in volledig zwart, of in een combinatie met fluor en suède accenten. De maatvoering loopt van 46 t/m 58 en de verkoopadviesprijs is € 489,90 inclusief BTW. Spidi producten zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Spidi dealers, welke u kunt vinden op www.hocoparts.com.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws