Nieuws

Speeddaten en Girls Night Out op MOTORbeurs Utrecht

Dat de eerste dag van MOTORbeurs Utrecht gelijk valt met Valentijnsdag laat de Jaarbeurs niet aan zich voorbij gaan. Daarom heeft de beurs de handen ineen geslagen met het platform Bikersingles en worden er in het Café op de beurs speeddates georganiseerd.

Zo wordt het tijdens deze dag der liefde mogelijk voor singles om in korte gesprekken van zo’n vier minuten andere single motorliefhebbers te leren kennen op de beurs. Iedere ronde bestaat uit zo’n tien ontmoetingen, aanmelden is mogelijk door hier te klikken. Daarnaast krijgen bezoekers, die dat willen, bij de ingang een hartjeslampje opgespeld door de Cupido-Crew van de Jaarbeurs. Hierdoor is het mogelijk op een laagdrempelige manier contact met andere singels te zoeken.

Girls Night Out
Later op de donderdag wordt een speciale Girls Night Out georganiseerd door MotorMeiden.tv. Tijdens dit speciale programma kunnen vrouwen zich in de watten laten leggen door een visagist en stylist om vervolgens een professionele foto te laten maken op een gloednieuwe motor. Ook het programma in het MOTORbeurs Utrecht Theater staat die avond speciaal in het teken van motorrijdende dames.

Nog geen kaartjes voor de beurs? Kijk dan hier om nog gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.