Nieuws

Speciale editie Livewire S2 Del Mar te koop

Honderd exemplaren bouwt Livewire slechts van de S2 Del Mar European Launch Edition. Die gaan 27 april in vier landen voor € 20.390,- in de verkoop.

Om de lancering van een nieuw begin te eren produceert Livewire honderd motoren met een uiterst exclusieve kleurstelling. Daarmee is de S2 Del Mar European Launch Edition geboren. Die gaan op Koningsdag om 16.00 uur de verkoop in. Daarna heb je wel enig geduld nodig want de uitlevering staat pas gepland voor september 2023.

De gelimiteerde elektrische motorfiets heeft een exclusieve afwerking en een verfijnd wielontwerp. De graphics en lak – in Himalaya White – worden met de hand aangebracht in een proces dat vijf dagen in beslag neemt.

De wendbare S2 Del Mar komt in stadsverkeer 177 kilometer ver op een volle batterij. De machine heeft L1- en L2-oplaadmogelijkheden. Bij die laatste heeft het een oplaadtijd van vijf kwartier voor een lading van 20-80%. De elektromotor is goed voor een koppel van 249 Nm. Daardoor zit de 195 kilo wegende machine in 3,1 seconden op 100 km/uur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws