Nieuws

Speciale Bol d’Or Hayabusa van Suzuki Frankrijk

Suzuki stapt na dit seizoen niet alleen uit de MotoGP, maar trekt zich ook terug het WK Endurance. Om stil te staan bij het afscheid uit die laatste categorie brengt Suzuki Frankrijk een fraaie versie van de Hayabusa uit met de toepasselijke naam Bol d’Or. In een beperkte oplage uiteraard met veel speciale onderdelen en een prijskaartje van € 27.500,-.

In Frankrijk kost deze speciale uitvoering, waarvan er online precies 100 worden aangeboden, daarmee € 7.300,- meer dan het standaard model. De naam Bol d’Or komt natuurlijk niet uit de lucht vallen voor Suzuki, want de Japanse fabrikant wist de vermaarde race sinds 1980 maar liefst achttien keer te winnen. 

Tot de extra uitrusting van deze speciale Hayabusa horen onder andere een einddemper van Akrapovic (€ 2.499,-), gefreesd rem- en koppelingshendel (€ 590,-), zadelcover (€ 210,-), een ander zadel (€ 130,-) en nog een aardige lijst extra’s die je ook voor een standaard Hayabusa kunt kopen. En uiteraard is er een speciaal kleurenschema met graphics in rood en goud en Bol d’Or-belettering. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws