Nieuws

Special Edition Triumph

Veel Britser dan James Bond wordt het niet snel, veel Britser dan Triumph ook niet echt. En als eerste dan in de nieuwste Bond film ‘No time to die’ op laatste gaat rijden, dan is het helemaal Brits feest!

Een feest dat Triumph viert met een in een gelimiteerde oplage van 250 stuks beschikbare Bond Edition van de Tiger 900 Rally Pro, die naast de Scrambler 1200 acte de présence in de film geeft. Elk van de motoren is uiteraard voorzien van een uniek serienummer, in dit geval op de speciaal vervaardigde stuurklem, en wordt geleverd met een gesigneerd certificaat van echtheid.
En waarin onderscheid de Bond Edition zich dan van de reguliere 900? Allereerst door de speciale matzwarte lak met exclusieve 007-details, evenals de talrijke andere zwarte accenten, waaronder frame, koplampunit, zijpanelen, carterbeschermer en valbeugels. Daarnaast toont het TFT-scherm bij het opstarten een speciale 007-animatie, is de standaard einddemper ingeruild voor een lichtgewicht exemplaar van Arrow en wordt de motorfiets weliswaar afgeleverd op standaard Bridgestone-banden, maar krijg je er tevens een set Michelin Anakee Wild offroadbanden bij. En wat dat alles dan mag kosten? Nou, € 21.900,- om precies te zijn.
Info: www.triumphmotorcycles.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

18 maart, 2024

Het Europese middensegment groeit. Niet explosief, maar gestaag en dat is interessant genoeg voor Kawasaki  om voor ...

Overig nieuws