Nieuws

Space-laarzen voor op de allroad

Hightech maakt zijn entree in de wereld van allroadlaarzen. De Touratech Destino Ultimate GTX laarzen ogen alsof ze van een andere planeet komen.

Dat de laarzen niet uit een ander universum komen, maar uit… Brabant maakt een nadere inspectie duidelijk. Producent van dit paar is namelijk Rev’it. Dat probeert in deze Destino’s een aantal lastige eigenschappen te combineren. Het paar moet het comfort bieden van een toerlaars, de robuustheid van een crosslaars en de bescherming van een sportlaars.

Het Dynamic Support Frame zorgt voor de broodnodige bescherming. Het bestaat uit verstevigingen bij de hiel, scheenbeen en een stabiliteitsframe dat voorkomt dat de rijder zich overstrekt. Ook de tenen krijgen hun eigen protectie. Reflecterend materiaal van 3M verhoogt de zichtbaarheid in het donker.

Wielrenners en skiërs kennen en waarderen de BOA-sluiting al. Een draaiknop snoert de laars met een simpele roterende beweging perfect aan. De Vibram-zool is slijtvast en gripvol terwijl de EVA-middenzool ferme klappen absorbeert. De Ortholite-binnenzool veert dan weer lekker, ademt goed en kan gewassen worden.

De Destino Ultimate GTX is verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 47 en kost de lieve som van € 629,-.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...

Overig nieuws