Nieuws

Sneak Preview…

tDe komst van de Triumph Trophy komt dichter en dichterbij. Tegen eind november verwachen de mensen van Triumph.nl hem aan de dealers te kunnen uitleveren. Maar ze kunnen gewoonweg niet wachten om je alvast kennis te laten maken met deze fantastische toermachine!

Daarom organiseren ze op zaterdag 13 oktober een Sneak Preview voor iedereen die de beide Trophy’s wil komen bekijken nog vòòr dat deze bij de dealer staan! En dit doen ze geheel in stijl in het Koetshuis van kasteel de Haar te Haarzuilens (nabij Utrecht). Iedereen is welkom tussen 10:00 en 16:00 en vooraf inschrijven is niet nodig.

Op speciaal verzoek hebben ze vanuit Engeland een Triumph Trophy en een Trophy SE kunnen krijgen die ze op deze prachtige locatie zullen tonen. Daarbij zijn ook de medewerkers van Triumph aanwezig om je alles te vertellen over deze nieuwe modellen onder het genot van een kopje koffie.

Bezit je nog een van de oudere versies van de Triumph Trophy? Kom dan deze dag op jouw Trophy naar het kasteel, dan hebben ze speciaal voor jou een leuke verrassing.

Het adres van het kasteel is:
Koetshuis de haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens.

Download hier een routebeschrijving

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij het kasteel, bij vertrek ontvang je een uitrijkaart.

Tip: Ook het kasteel en haar tuinen zijn open en ter bezichtiging, zeer de moeite waard!
 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.