Nieuws

Slimme woordenboeken

Ook altijd zo nieuwsgierig wat er nu in die motorbladen staat die je tijdens de vakantie hebt gekocht?

Ook wel eens een perfect boek bij de Slegte laten liggen omdat Voxan dan wel helemaal je droomfiets, maar Frans niet je droomtaal is?

Henk Wagenaar Hummelinck is meer bezig met raceauto’s dan met motorfietsen. Maar er is een link. Hij heeft een hele serie woordenboeken met technische autotermen gemaakt. Via zijn eigen uitgeverij Presse Papier in Utrecht.

En dan kun je in 1 oogopslag nazien wat een couvercle, het crisser des pneus, het ‘battement’ van de ‘chaine de commande d’arbre a cames’ is.

Vanaf september gaan alle technische termen in alle talen van de wereld on line op een betaalsite die nu nog even loopt onder  autowoordenboeken.nl, autotermen.nl, autoeenheden.nl

Maar uit het tijdperk dat informatie nog gedrukt werd heeft Henk nog een beperkt aantal woordenboeken over. De complete set E-N, N-E, D-N, N-D, F-N, N-F heb je voor 140 euro frank thuis. Maar toppers zoals Engels-Nederlands en Frans-Nederlands zijn ook los te koop voor 28 euro franko thuis

De betaling kan via rekening nummer 55 59 27 237 tnv uitgeverij Presse Papier onder vermelding van de betreffende titels. Veel leesplezier!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws