Nieuws

Slimme ventieldopjes

Het BANDEN DRUK ALARM is een electronisch luchtdruk alarm voor banden. Het is een intelligente ventieldop met een rode LED die begint te knipperen wanneer de bandenspanning 0.25 bar beneden de juiste spanning komt .

De leverancier claimt:

Waarschuwt voor een te lage bandenspanning. Bespaart tussen de 100 en 200 Euro per jaar aan brandstof en bandenslijtage. Vermindert uw CO2 uitstoot met ca. 100 kg per jaar. Voorkomt ongevallen: een correcte bandenspanning voorkomt klapbanden, verkort de remweg en verbetert de wegligging.

Betaalbaar: een set van 2 ventieldoppen is beschikbaar voor slechts 24,99 Euro incl. BTW
Zelf-calibrerend: wanneer de ventieldop voor het eerst op het ventiel wordt gemonteerd, zal het zichzelf op de dan heersende bandenspanning instelling. De ventieldop onthoudt deze bandenspanning levenslang en hoeft niet gereset te worden. Universeel. Het kan gecalibreerd worden op elke willekeurige bandenspanning tussen 1 en 12 bar. Robuust. Gemaakt van roestvast staal en een lens van polycarbonaat. Blijft luchtdicht, zelfs met een kapotte lens. Eenvoudig te installeren en te gebruiken. Geen technische kennis nodig. Het enige system dat compenseert voor temperatuursverschillen.
Te bestellen bij www.air-check.nl. En als je dan toch op de unieke ventieldoppen toer bent ga je een hoop moois vinden…

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.