Nieuws

Sleutelen met de KNMV

Er zijn vanuit de KNMV weer nieuwe Technische Cursussen gepland. Leer sleutelen aan je eigen motor! Doel is dat je na zes cursusavonden in staat bent om zelf een kleine onderhoudsbeurt uit te voeren.

De Technische Cursussen (TC) worden in de avonduren in de werkplaats van een motordealer gegeven met een aantal sleutelmotoren. Alle cursussen starten eind oktober/ begin november. Je hebt de keuze uit verschillende plaatsen.

De data en locaties

TC Poeldijk, KMS Motoren: 1 nov/ 8 nov/ 15 nov/ 22 nov/ 29 nov/ 6 dec
TC Waalwijk, Pols Motoren: 31 okt/ 7 nov/ 14 nov/ 21 nov/ 28 nov/ 5 dec
TC Doorn, Van de Waerdt Motoren: 31 okt/ 7 nov/ 14 nov/ 21 nov/ 28 nov/ 5 dec
TC Almere, Motorplanet Almere: 30 okt/ 6 nov/ 13 nov/ 20 nov/ 27 nov/ 4 dec

Over de cursus
Eerst wordt een goede theoretische basis gelegd en daarna mag je als cursist zelf werken aan een sleutelmotor, natuurlijk onder leiding van de docent. Het vervangen van remblokken, olie verversen en het spannen van de ketting komen uitgebreid aan bod.
 
Het bezig zijn met en het onderhouden van je eigen motor brengt niet alleen meer kennis maar ook meer inzicht waarom dealers reparaties graag op een bepaalde manier willen uitvoeren. Voor deelname is het meebrengen van een eigen motor niet vereist omdat er met sleutel motoren wordt gewerkt.

Meer info en boeken
De ervaring leert dat de Technische Cursussen snel zijn volgeboekt. Wees er dus op tijd bij! Ook bij deze cursus geldt dat KNMV-leden korting ontvangen. Lees hier meer en boek direct.

 

bron knmv

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.