Nieuws

Slapen op pole position

Slapen op Pole Position

TT Hall wordt overdekte camping tijdens de TT

Het laatste weekend van juni is het weer zover. Honderdduizenden bezoekers trekken dan naar Assen voor de legendarische TT races. Ook dit jaar kunnen zij weer overnachten op de overdekte camping in de TT Hall naast het circuit. De evenementenhal wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot de TT Indoor Camping.
Vorig jaar werd er al een bescheiden succes geboekt. Enkele tientallen motorfanaten maakten toen al kennis met de TT Indoor Camping. Dit jaar wordt het aantal boekingen zeker verdubbeld, gezien de vele reserveringen die al binnen zijn, aldus de organisatie. De beursvloer waar normaal gesproken diverse evenementen worden georganiseerd, wordt ingericht als camping met douchefaciliteiten en een gezellige loungebar/restaurant.

Daarnaast is er in de TT Hall van ruim 15.000 vierkante meter ook ruimte voor een indoorparkeerplaats voor de motoren van de campinggasten en andere bezoekers van de TT. Een complete kampeeruitrusting meenemen is niet nodig. Een tweepersoonstent en ook luchtbedden zijn op voorraad en kunnen bij aankomst door de gasten ter plekke worden aangeschaft. Maar een eigen tent meenemen mag natuurlijk ook. Voor een eenmalige betaling van € 35,- kunnen de campinggasten één, twee of drie nachten kamperen in de TT Hall. Het parkeren van een motor kost € 5,- per keer.

‘Hiermee bieden wij iets unieks aan de TT bezoekers‘, vertelt Niek Asbroek van de TT Hall Assen. ‘De Strubbenbocht ligt op nog geen 50 meter van de camping en in de TT Hall ben je niet afhankelijk van het weer.’ Tentharingen prikken en scheerlijnen spannen is niet toegestaan op de betonnen vloer van de camping. ‘Maar dat hoeft ook niet, want het er is gegarandeerd windstil,’ lacht Asbroek.

Geïnteresseerde motorfans kunnen een campingplek reserveren via www.tt-hall.nl/camping.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

MotoMondo importeur QJMotor

MotoMondo importeur QJMotor

16 april, 2024

MotoMondo mag zich vanaf 1 mei 2024 importeur noemen van het voor de Benelux nieuwe motormerk QJMotor. QJ Motor is ...

Overig nieuws