Nieuws

Simone timmert aan de weg

Harley-Davidson Amsterdam vertegenwoordigt het legendarische motormerk tijdens de speciale tiende editie van de Miljonair Fair (donderdag 8 t/m maandag 12 december 2011 in de RAI Amsterdam).

Op deze fameuze beurs toont de Amsterdamse dealer o.a. de 2012 Custom Vehicle Operations (CVO) Street Glide, een bijzonder exclusief model waar het hart van de echte motor- en muziekliefhebber sneller van gaat kloppen. Deze motor, verkrijgbaar in een zeer gelimiteerde oplage (vanaf € 38.495), heeft een zeer krachtig audiosysteem.

Om zijn muzikale kracht aan te tonen, draait actrice, presentatrice en dj Fajah Lourens tijdens de VIP-openingsavond op donderdag 8 december 2011 een unieke set via het BOOM! Audio-systeem van de CVO Street Glide op de stand van Harley-Davidson Amsterdam.

Aansluitend op de tiende editie van de Miljonair Fair toont Harley-Davidson Amsterdam op de Miljonair Fair een speciale 10th Anniversary Edition van de V-Rod. Deze motor in Briljant Silver Pearl-uitvoering viert een decennium van ‘power-cruising’ en is een eerbetoon aan de originele V-Rod. De in samenwerking met Porsche ontwikkelde oorspronkelijke V-Rod introduceerde het vloeistofgekoelde Revolution V-Twin-motorblok in 2002. De jubileumuitvoering is een verwijzing naar de originele carrosserie.

Harley-Davidson Amsterdam toont verder een speciaal voor de Miljonair Fair ontworpen custom model op de stand, de H-D Nightster. Dit unieke model  is verkrijgbaar vanaf € 11.295.

"Als nieuwe Harley-Davidson-dealer is het belangrijk om snel bekend te worden bij een publiek dat kwaliteit waardeert. Onze aanwezigheid op de Miljonair Fair 2011 is daarvoor een uitstekende mogelijkheid", zegt Simone Bokma, eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam. "En de samenwerking met Fajah Lourens geeft onze aanwezigheid een extra feestelijk tintje."

We doen eens gek; we zetten er een foto van Fajah Lourens bij in plaats van die van een Harley van 40 mille. Want van Fajah hadden we nog nooit gehoord.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.