Nieuws

Simone timmert aan de weg

Harley-Davidson Amsterdam vertegenwoordigt het legendarische motormerk tijdens de speciale tiende editie van de Miljonair Fair (donderdag 8 t/m maandag 12 december 2011 in de RAI Amsterdam).

Op deze fameuze beurs toont de Amsterdamse dealer o.a. de 2012 Custom Vehicle Operations (CVO) Street Glide, een bijzonder exclusief model waar het hart van de echte motor- en muziekliefhebber sneller van gaat kloppen. Deze motor, verkrijgbaar in een zeer gelimiteerde oplage (vanaf € 38.495), heeft een zeer krachtig audiosysteem.

Om zijn muzikale kracht aan te tonen, draait actrice, presentatrice en dj Fajah Lourens tijdens de VIP-openingsavond op donderdag 8 december 2011 een unieke set via het BOOM! Audio-systeem van de CVO Street Glide op de stand van Harley-Davidson Amsterdam.

Aansluitend op de tiende editie van de Miljonair Fair toont Harley-Davidson Amsterdam op de Miljonair Fair een speciale 10th Anniversary Edition van de V-Rod. Deze motor in Briljant Silver Pearl-uitvoering viert een decennium van ‘power-cruising’ en is een eerbetoon aan de originele V-Rod. De in samenwerking met Porsche ontwikkelde oorspronkelijke V-Rod introduceerde het vloeistofgekoelde Revolution V-Twin-motorblok in 2002. De jubileumuitvoering is een verwijzing naar de originele carrosserie.

Harley-Davidson Amsterdam toont verder een speciaal voor de Miljonair Fair ontworpen custom model op de stand, de H-D Nightster. Dit unieke model  is verkrijgbaar vanaf € 11.295.

"Als nieuwe Harley-Davidson-dealer is het belangrijk om snel bekend te worden bij een publiek dat kwaliteit waardeert. Onze aanwezigheid op de Miljonair Fair 2011 is daarvoor een uitstekende mogelijkheid", zegt Simone Bokma, eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam. "En de samenwerking met Fajah Lourens geeft onze aanwezigheid een extra feestelijk tintje."

We doen eens gek; we zetten er een foto van Fajah Lourens bij in plaats van die van een Harley van 40 mille. Want van Fajah hadden we nog nooit gehoord.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda scherpt MSX125 aan

Honda scherpt MSX125 aan

12 juli, 2024

De Dax, Monkey en MSX125 (Grom in de VS en Japan) van Honda kunnen op een hondstrouwe fanschare rekenen. Honda ...
Unieke racehelm van Scorpion

Unieke racehelm van Scorpion

11 juli, 2024

Een bijzondere en fraaie helm van Scorpion: de EXO-R1 Evo Carbon Air Onyx. De sportieve helm is namelijk voorzien ...

Overig nieuws