Nieuws

Sidi Mag-1 zomerlaars

Sidi ’s laatste technologische innovatie is nu ook verkrijgbaar in een zomer variant. Met geperforeerd synthetisch leder wordt er een grotere luchtstroom gecreëerd om ook op de warmste dagen koele voeten te hebben.  Sidi heeft de Mag-1 ontwikkelt met het idee “Less is more”.

MAG1_Technology
Het eerste dat opvalt aan de Mag-1 is het ontbreken van een visueel brace-frame. Sidi heeft een carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars. De brace zorgt ervoor dat de laars flexibel is bij voor- en achterwaartse bewegingen en ondersteund daarnaast de enkel. Achter op de kuit zit daarnaast zacht Rood TPU plastic om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt.

TECNO 3-MAGNETIC-S.
Het nieuwe toegepaste sluitingsysteem, “Tecno-3 Magnetic”, maakt het mogelijk de laars precies af te stellen zodat je een optimale pasvorm hebt. Het nieuwe systeem maakt gebruik van kleine magneetjes waardoor je met 1 hand de laars dicht kan doen. De laars heeft geen rits maar vouwt zich in het geheel dicht waardoor een rits overbodig is.

De enkels van de laars zijn asymmetrisch om het contact met de motor minmaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem. De laars bestaat uit geperforeerd synthetisch leder en is driedubbel gestikt op de meest belaste delen. De bovenvoet  en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort.

De binnenvoering bevat een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft een Cambrelle voering. Op de tenen bevindt zich een teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven. De omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel.

Zoals bij alle Sidi laarzen kunnen ook bij de Mag-1 alle losse onderdelen vervangen worden.

Sidi heeft met de Mag-1 een slanke en simpele laars ontworpen met goed gekozen materialen en technologische elementen die de Mag-1 een uitstekende race-laars maakt. Let op! De Vortice blijft bestaan naast de Vortice.

Overige eigenschappen:
– De Mag-1 is 17% lichter dan de Vortice.
– Reflectiepaneel boven de enkels
– Schakel-padding op  de bovenvoet.
– Tecno-3 systeem gebruikt duurbaar staaldraad

Kleuren: Wit (Normale versie in zwart en wit verkrijgbaar)

Adviesprijs: € 379,95

Maten: 39-47

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws