Nieuws

Sentimental Journey

Hans Koopman uit Vaassen is naast een bekende reclameman in de motorwereld ook liefhebber van klassieke motoren. En voor wie ook eens een dagje aan het rijden met zo’n ‘youngtimer’ wil proeven, organiseert hij met Classic Bike Tours gemoedelijke toerritten over de Veluwe (zie www.classicbiketours.nl).
Vrijdag 26 augustus gaat MotoPlus toeren met Hans en zes motoren: een BMW R60/6, Honda CB500F, Kawasaki Z650, Laverda 750 SF, Yamaha RD250LC en een Yamaha XS 650. Daarbij nodigen we vier MotoPlus-lezers uit om die dag (uiteraard gratis) met Hans Koopman en MotoPlus hoofdredacteur Eric Bulsink mee te rijden: onderweg wisselen we meerdere keren van motorfiets en samen maken we er een leuke dag van, waarvan we medio september een verslag publiceren.
We zoeken dus vier enthousiaste motorrijders die het leuk lijkt om een dagje op een echte ‘youngtimer’ te rijden. Om in aanmerking te komen voor deze dag hoef je ons alleen maar een mail te sturen met daarin je motivatie waarom juist jij de persoon bent om mee te rijden met deze ‘sentimental journey’. Bijvoorbeeld omdat je zelf (of je vader) ooit zo’n motor heeft gehad. Of de buurman, waardoor jij dus uiteindelijk ook besmet raakte met het motorvirus. Kortom: stuur voor 15 augustus een mailtje naar prijsvraag@motoplus.nl met je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer plus een korte motivatie.
De geselecteerde rijders krijgen op vrijdag 19 augustus bericht, de Classic Bike Tour is op vrijdag 26 augustus, met een uitwijkmogelijkheid naar vrijdag 2 september (bijvoorbeeld bij een slechte weersverwachting).

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...
Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws