Nieuws

Sena en Interphone gaan samenwerken

Hoewel bluetooth communicatiesystemen van verschillende merken zich steeds beter onderling laten koppelen, gaat het ook nog erg vaak mis. Verbindingen die niet tot stand komen, wegvallen of niet automatisch herstellen, het is helaas nog steeds aan de orde van de dag. Reden voor Sena en Interphone om de handen ineen te slaan!

Vanaf 2021 zouden de communicatiesystemen van beide merken onderling in technisch opzicht volledig compatible moeten zijn, daarom maken ze allemaal per direct gebruik van hetzelfde platform. In de praktijk komt dat er op neer dat de Interphone-systemen vanaf 2021 de bluetooth- en mesh 2.0-technologie van Sena gaan gebruiken. Dat betekent onder meer dat de alle toekomstige Interphone-systemen compatible worden met alle bestaande Sena-producten.

Begin 2021 zal Interphone de eerste nieuwe productlijn met Sena-technologie op de markt brengen. Daarbij zullen de UCOM2 en UCOM4-systemen met bluetooth 5- en de UCOM16 met bluetooth 5- en mesh 2.0-technologie worden uitgerust. Dat is momenteel ook het enige dat bekend is voor de nieuwe producten van Interphone, dochtermerk van het Italiaanse Cellularline, dat zich met smartphone- en tablet-accessoires bezighoudt. Juist door die jarenlange ervaring met smartphone-accessoires wil Cellularline nu met het merk Interphone het portfolio aan bluetooth producten steeds verder uitbreiden. De eerste stap is gezet!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.