Nieuws

Selling Motordays

Nog op zoek naar een leuke invulling van je dag? Dan is dit wellicht wel iets, want van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 organiseert Selling Motorbikes uit Amsterdam de Selling Motordays, waar motor en vertier samenkomen!

Niet alleen kun je deze dagen motoren, kleding en accessoires tegen aantrekkelijke kortingen scoren, ze staan ook nog eens bol van leuke activiteiten en festiviteiten. Zo kun je er op donderdag en vrijdag tijdens de Honda Experience Days kennismaken met de nieuwste modellen van de Japanners, waaronder de CMX1100 Rebel, XL750 Transalp, Africa Twin, verschillende DCT-modellen en legendarische GL1800 Gold Wing.
Voor de kleintjes is er een springkussen, de groten daarentegen kunnen zich onder meer vergapen aan de klassieke motorcollectie van van Frits, Rolf en Alex Selling, of iets opsteken tijdens één van de verschillende workshops (o.a. sleutelen).

Verder wordt er ook een grote loterij georganiseerd met mooie prijzen (o.a. circuittrainingen, bandensets en kleding) en kun je een fraaie route door de omgeving rijden. En bij terugkomst kun je dan genieten van live-muziek en barbecue hapje met drankje.
Selling Motorbikes, aan de Spaklerweg 91 te Amsterdam, heeft alle dagen de deuren geopend van 09.00 tot 18.00. Info: www.sellingmotorbikes.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws