Nieuws

SelectaDNA–Spray

Vindt je al die forensiche TV series ook zo kewl? Dat gedoe met DNA herkenning? Er zit meestal nog een leuke labiorante in die series ook. DNA kan in synthetische vorm ook tegen diefstal werken. Of naderhand bewijzen dat iets gestolen is. Gewoon uit een spuitbus…SelectaDNA-spray (SDNA-spray) is bijvoorbeeld een effectief preventiemiddel. Een SDNA-douche markeert daders of je bezitmet een unieke DNA-code waardoor zij voor de politie eenvoudig te koppelen zijn aan de plaats delict.

  De afschrikwekkende werking die van het gebruik van SDNA-spray uitgaat is doeltreffend. Het aantal vermogensdelicten daalt in gebieden waar het product gebruikt wordt en gebruikers van SDNA-spray voelen zich veiliger.

Je kunt je motor er ook mee afdouchen

 

Dag en nacht bescherming

SDNA wordt aangeboden door de Rhine Group. Recentelijk is de Rhine Group gestart met Smook, een nieuw label op het gebeid van mistbeveiliging. Een gezamenlijke inzet levert een uniek ‘Dag en Nacht’ concept op. Waarbij Smook ’s nachts voor bescherming tegen inbraken zorgt en SDNA overdag tegen overvallen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda Collection Hall heropend

Honda Collection Hall heropend

20 mei, 2024

Honda heeft haar Honda Collection Hall, het museum van het merk in het Mobility Resort Motegi in het Japanse ...

Overig nieuws