Nieuws

Segura Bora: casual meets classic

Een klassiek textielpak, maar dan wel in een heel moderne casual look, zo laat deze nieuwe Bora-outfit van Segura zich nog het best omschrijven. De Franse motorkledingspecialist biedt daarbij het complete plaatje aan, want naast de jas en broek, is er ook een paar handschoenen onder diezelfde naam beschikbaar.

Zowel jas en broek genieten een prettig nauwsluitende pasvorm dankzij de zogeheten Body Fit-snit en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Beide beschikken bijvoorbeeld over een waterdicht, ademend BWTech membraan en verschillende ventilatiemogelijkheden, de jas is daarnaast ook nog voorzien van een uitneembare thermovoering. Tegen regen, wind, warmte en kou heeft de Bora kortom een weerwoord.
Ook aan de veiligheid en praktische eigenschappen is gedacht, zo zijn jas en broek voorzien van verschillende wijdteverstelmogelijkheden, evenals CE-protectoren op onder meer heupen, knieën, schouders en ellenbogen. De volledige outfit is overigens AA-gecertificeerd. Verder heb je nog de beschikking over talrijke, deels waterdichte binnen- en buitenzakken, en ontbreekt ook een rondlopende verbindingsrits niet.

De softshell/geitenleren Bora handschoen laat zich van een vergelijkbare allround kant zien. Deze is eveneens waterdicht, versterkt met knokkelprotector en dubbellaags materiaal op valgevoelige plaatsen en voorzien van praktische zaken als bijvoorbeeld touchscreenvriendelijke vingertoppen.

De in het kaki en zwart/blauw verkrijgbare Segura Bora is er in de maten S tot en met 4XL, voor de prijs van respectievelijk € 339,99 (jas) en € 249,99 (broek). De handschoenen zijn er in de maten T8 tot en met T13 en kosten € 99,99. Info: www.trophymotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws