Nieuws

Nieuwe systeemhelm van Scorpion

De zomer komt er weer aan en met warm weer kan een systeemhelm oplossingen bieden. Zo ook de nieuwe EXO-Tech van Scorpion, een lichte helm met polycarbonaat-buitenschaal en verschillende technische snufjes.

Het kinstuk van de EXO-Tech is volledig weg te klappen en om krassen te voorkomen gaat het vizier, dat is voorzien van een anti-condens Pinlock-vizier, automatisch mee omhoog. Uiteraard heeft de helm een P/J-homologatie, waardoor je in beide varianten veilig onderweg bent. Voor de zonnige dagen beschikt de helm ook over een geïntegreerd zonnevizier, eveneens anti-condens, die te bedienen is in de nekrand. Ventilatie is te vinden op de kin en bovenzijde van de helm, de afvoer van hete lucht op de achterkant. Daarnaast heeft de EXO-Tech een uitneem- en uitwasbare binnenvoering, die ook geschikt is voor brildragers.

De EXO-Tech van Scorpion is beschikbaar in de maten XS t/m 3XL, in de kleuren Solid, Trap, Square en Pulse. De Solid kost € 299,95, de andere kleuren zijn er voor € 349,95. Meer info: www.trophymotorsport.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.