Nieuws

Scherpe prijs voor Kawasaki’s ZX-6R 2019

De nieuwe Kawasaki ZX-6R 636 zal vanaf eind november te koop zijn met een vanafprijs van €12.799,-. “Ninja kwaliteit voor een onvoorstelbare consumentenprijs”, naar eigen zeggen.

De motor die geslachtofferd werd door de Euro4-norm, werd onlangs opnieuw gepresenteerd. De 636 cc vier-in-lijn, die nu dus netjes volgens de huidige Europese emissie-eisen uitademt, is goed voor een topvermogen van 130 pk. Exact één pk onder dat van zijn voorganger. Daarnaast heeft de nieuwe ZX-6R een kleiner voortandwiel gekregen (15 i.p.v. 16 tanden), waardoor-ie net even wat meer bruikbare trekkracht op het asfalt gooit.

Verder is ook het design van de rijklaar 196 kilo wegende ZX-6R, die nu standaard wordt geleverd met Bridgestone Hypersport S22, wat aangescherpt. De achterzijde is duidelijk scherper getekend, wat ook geldt voor het nieuwe frontje met LED koplampunit. De nieuwe Kawasaki ZX-6R komt er in twee kleurstellingen, te weten: Black (€ 12.799,-) en in een KRT Edition (€ 12.999,-)

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.