Nieuws

Rusty Stitches en Motormeiden slaan handen ineen

Het online platform Motormeiden.tv en motorkledingmerk Rusty Stitches schreven begin dit jaar een motorjas ontwerpwedstrijd uit om de perfecte vrouwelijke jas te ontwerpen. Ruim 200 vrouwen uit Nederland en België hebben meegewerkt aan de motorjas, waarvan elk detail was aan te passen. Na een uitgebreide testfase is de jas nu officieel op de markt.

De motorjas heet ANNA en is vernoemd naar de winnares van de motorjas ontwerpwedstrijd, die is gekozen door de community van Motormeiden. Tessa Deurlo, oprichter Motormeiden: “Wij vonden het belangrijk dat elke vrouw in de motorjas past, dus is hij beschikbaar van maat 36-56.  De vrouwelijkheid is terug te zien in de gestroomlijnd pipeline bij de taille en op de armen. De strepen op de schouders en achterkant geven de jas een super hippe uitstraling, je hebt echt iets bijzonders!”

De Motormeiden motorjas is voorzien van allerlei handigheden en heeft (de)taille! Extra taille zelfs, want zo zitten er ritsen op de heup voor 10 cm meer speling, is de jas extra lang zodat je nooit een blote rug hebt en heeft hij veel opbergzakken. Uiteraard is de jas voorzien van CE protectie en andere handige snufjes! Volgens Rusty Stitches is er duidelijk veel vraag naar goede vrouwelijke motorjassen. “Bij de motorjas van Motormeiden hebben we gekeken hoe we al die mooie vrouwelijke vormen kunnen omarmen en dit kunnen gieten in een vrouwelijke motorjas.” De limited edition motorjas is tot 1 oktober in pre-order te bestellen via deze link.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.