Nieuws

Rusty Gold Motorshop

In MotoPlus 13 publiceerden we een artikel over de Rusty Gold Swap&Meet, een eigentijds evenement voor mensen met een passie van motoren en het zelf bouwen daarvan. Dat moet leiden tot de eerste shop voor de vintage en custom motorliefhebber in Amsterdam, de Rusty Gold Motorshop. Althans, als het aan organisator Zoran Holtkamp ligt. Die is vandaag namelijk een crowdfunding begonnen om deze droom voor elkaar te boksen.

De custom bike scene is groeiende volgens Zoran en op de Rusty Gold Swap&Meet (zijn jaarlijkse rommelmarkt voor motorfanaten) merkte hij dat er enorm veel vraag is naar mooie motorspullen. Van speciale onderdeeltjes, tot kunst, tot mooie kleding, die het plaatje van een vintage of custom  motorfiets en zijn berijder compleet maakt.

“Allemaal erg lastig te vinden”, vertelt Zoran. “De Swap&Meet is maar één keer per jaar. Dus daarom besloot ik een vaste plek in de stad te gaan realiseren waar je het hele jaar terecht kan voor de mooiste en moeilijk te vinden motorspullen. Nieuw én vintage. De Rusty Gold Motorshop. Ook moet het een plek zijn waar je als motorliefhebber een goeie bak koffie kunt drinken.”

Met de crowdfunding-campagne op Indiegogo probeert hij de Amsterdamse motorrijder te bereiken. En daar staan een berg erg originele items klaar om Zoran financieel een stukje op weg te helpen. Van een custom Rusty Gold koffiemok, tot een fotoshoot met jou en je motor. “Ik heb natuurlijk al wat gespaard, maar hoop op deze manier het laatste beetje geld bij elkaar te krijgen. Dat doe ik veel liever samen met m’n directe doelgroep dan met de bank. Én het is natuurlijk een leuke manier om alvast wat bekendheid voor de shop te krijgen.”

In september wil Zoran zijn shop openen en de campagne op Indiegogo loopt 30 dagen. Wees er dus snel bij om alvast een van zijn originele perks te bemachtigen, maar bekijk in ieder geval even zijn grappige video:

Indiegogo.com/projects/rusty-gold-motorshop

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.