Nieuws

Rukka’s Matti & Maija

Stijlvol, veilig en comfortabel: de nieuwe Rukka Matti & Maija

Rukka heeft haar assortiment uitgebreid met de stijlvolle nieuwe Matti jas voor de heren en de elegante Maija voor de dames.

Gebroken wit, beige of cacao; in de huidige modekleuren zijn veel bruintinten vertegenwoordigd. Aansluitend op die trend biedt Rukka de nieuwe Matti en Maija niet alleen aan in de kleuren zwart, antraciet en rood, maar ook in modieus cappuccino.

De Gore-Tex Z-liner constructie beschermt de rijder tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. De combinatie met de (uitneembare) thermovoering zorgt ervoor dat motorrijders bij iedere buitentemperatuur een aangenaam en comfortabel gevoel hebben.
Op warme dagen zorgen de afsluitbare ventilatieopeningen voor extra verkoeling.

De jassen hebben twee afsluitbare zakken op de buitenzijde en twee waterdichte zakken aan de binnenzijde. De kraag is uitgevoerd met zacht, prettig aanvoelend neopreen.

Protectie
De hoogste mate van protectie wordt geboden doordat de jassen uitgerust zijn met het zeer slijtvaste Cordura 500, wat op de meest kwetsbare plaatsen zelfs dubbel is uitgevoerd. De revolutionaire D3O protectoren zorgen voor de valprotectie bij een ongeval. Deze CE-goedgekeurde protectoren worden direct

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws