Nieuws

RTV Drenthe vanaf vandaag helemaal in het teken van Dutch TT op Assen

Niets missen van de 88ste editie van de TT? Stem deze week dan zeker even af op RTV Drenthe. De regionale omroep doet namelijk zowel op televisie en radio als internet verslag van de Dutch TT die dit weekend op het circuit in Assen verreden wordt.

De zender duikt iedere dag vanaf 17.15 uur het archief in om onder de noemer TT van Toen een terugblik op eerdere Dutch TT’s te geven. Daarnaast wordt vanaf 18.15 uur het TT Journaal uitgezonden. Hierin is onder meer aandacht voor de trainingen, randactiviteiten en natuurlijk de wedstrijd. Iedere avond schuift er een speciale gast aan.

Ook Radio Drenthe staat vanaf vandaag in het tegen van de MotoGP met verhalen, herinneringen, leuke weetjes en het TT-spel. Op zaterdag wordt al op 12.00 uur gestart met een speciale uitzending waarin verslag wordt gedaan van de kwalificatietrainingen. Op zondag start het programma van RTV Drenthe al om 07.00 uur. Verder wordt er een liveblog bijgehouden op de speciaal hiervoor ingerichte website ttdrenthe.nl

De races zelf zijn zondag live te zien bij Eurosport en de NOS.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.