Nieuws

RTV Drenthe rijdt mee

RTV Drenthe op pole position tijdens de TT

Van 23 t/m 28 juni gaan op Radio en TV Drenthe alle remmen los tijdens de Dutch TT in Assen. RTV Drenthe staat dan volledig in het teken van dit motorsportevenement.
Radio
Sjoerd Looijenga is de hele week op pad om bijzondere en actuele TT-verhalen te verzamelen. Anthon van der Neut klimt weer in zijn TT Taxi en in de studio in Assen schuiven TT-gasten aan. Op zaterdag is er een extra lange uitzending vanaf het Jack Middelburgplein, met presentatoren Floris Mulder en Sjoerd Looijenga. Ook zijn er verslaggevers in de baan om verslag te doen van wat er op en naast het circuit gebeurt. Uiteraard zijn alle races live te volgen, voorzien van commentaar van Niels Dijkhuizen en Jaap Hoogeveen.
TV
Dagelijks op TV Drenthe rond 18.30 uur presenteert Karin Mulder het TT-journaal vanaf het circuit. Op woensdag en donderdag doet zij dit vanaf de TT campings ‘Graswijk’ en ‘Jan & Bertha’. Jeroen Willems laat bekende Drenten weer tegen elkaar racen in de solexrace.
Internet en apps
Een historisch overzicht, de winnaars, het raceschema, filmpjes en een volledig programma- overzicht kunt u vinden op onze speciale website rtvdrenthe.nl/tt. Met RTV Drenthe zit je  tijdens de TT altijd op pole position. Op rtvdrenthe.nl  kut je de uitzending live bekijken en beluisteren. Dit is ook mogelijk via de RTV Drenthe app op uw mobiel of tablet. Terugkijken kan op rtvdrenthe.nl via uitzendinggemist

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.