Nieuws

Royal Enfield ‘schaalmodelletje’ voor € 1.099,-

Voor echte fans heeft Royal Enfield 1:3 handgemaakte, echt werkende en peperdure schaalmodellen van de iconische classics.

Het is een mond vol voor een klein motorfietsje: ‘Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model Range.’ Royal Enfield produceert het miniatuurmodel in beperkte oplage en zelfs dan is het vijf maanden wachten op dit handgemaakte meesterstukje. De inschrijving voor deze pocketbike sluit 20 maart.

De miniatuur motorfiets weegt 8,5 kilo. De afmetingen zijn 780 mm lang, 380 mm breed en 261 mm hoog. Elk model bestaat uit meer dan 250 onderdelen. Verschillende daarvan werken echt. Dit zijn onder meer de voor- en achtervering, het gashendel en de rem- en koppelingshendel. Andere onderdelen van de motorfiets, zoals de druppelvormige brandstoftank, zijn gespoten en afgewerkt op zo’n manier dat ze sprekend lijken op de klassieke motorfiets waarop dit collectorsitem is gebaseerd.

De Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Models hebben – hou je even vast – een verkoopprijs van € 1.099,-. Ze zijn te bestellen in de achttien verschillende kleuren die Royal Enfield ook bewaart voor de echte motoren. Interesse? Kijk hier voor de dichtstbijzijnde dealer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws