Nieuws

Roadshow More in store Days bij MotoPort

MotoPort is al meer dan 30 jaar bekend bij elke motorrijder in Nederland. Om dit te vieren is de Roadshow “More in Store Days” georganiseerd. De Roadshow zal dit jaar bij 7 vestigingen neerstrijken en per evenement zullen er tal van vaste leveranciers present zijn en tal van acties en activiteiten plaatsvinden.

De More in Store days staan voor vertier, gezelligheid, een hapje en een drankje en acties en activiteiten. Tal van specialisten zijn aanwezig om je bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen, af dat nu gaat om kleding, helmen, uitlaten of navigatiesystemen.

Tijdens de More in Store days kun je profiteren van spectaculaire acties in alle afdelingen van het organiserende MotoPort bedrijf.

Er zullen gedurende het evenement tal van workshops gegeven worden, bijvoorbeeld over de afstelling van vering, gebruik van navigatiesystemen. Ook Motogymkana of proefrijden met TrytheBike van de Bovag behoort tot de mogelijkheden en iedereen kan zich met zijn of haar motor laten fotograferen en meedingen naar mooie prijzen in de Love2Ride campagne.

De agenda voor 2016 ziet er als volgt uit:

27 en 28 mei – MotoPort Rockanje

3 en 4 juni – MotoPort Venray

11 en 11 juni – MotoPort Almere

17 en 18 juni – MotoPort Hippolytushoef

1 en 2 juli – MotoPort Assen

2 en 3 september – MotoPort Amsterdam

23 en 24 september – MotoPort Zelhem

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws