Nieuws

Ride-on MotorTours gaat weer van Alaska naar Vuurland

Ride-on MotorTours zet hem er weer op, de MEGA motorreis van Alaska naar Vuurland, 30.000 km door de meest uiteenlopende soorten landschappen, door heel veel natuur in alle klimaatzones. De gebieden waar je doorheen zal rijden strekken zich uit over de Rocky Mountains van de ene naar de andere prachtige canyon, via verschillende nationale parken tot in de woestijn.

In Zuid Amerika zijn het de Andes die de dienst uitmaken, waarin parels met klinkende namen als de Canyon del Pato, Macchu Picchu en Titicaca op je wachten. Zuidelijker liggen het nationaal park Torres del Paine, de gletsjer Perito Moreno, de Cordillera Austral en Patagonia die via een van de meest uitdagende wegen, de Routa Cuarenta verbonden worden. Van Panama naar Colombia varen de reizigers met hun motoren samen met een zeilboot om de beruchte Darien Gap heen.

Het is de 2e keer dat Rob en Dafne de Jong van Ride-on MotorTours deze reis organiseren en begeleiden. Ze doen dat op hun eigen bekende wijze, waarin de routes, reisdoelen en ook agenda met de reisgenoten gekozen en voorbereid zijn, maar waarin iedereen verder zijn eigen gang kan gaan en vrij is zo te reizen als dat goed voelt.

thumbnail_(c) Ride-on MotorTours MotorKaravaan Alaska-Vuurland_2013 (4)

Alaska > Vuurland > 17 Augustus t/m 14 december

Het dagboek van de reis in 2013 staat hier: http://ride-on2013.blogspot.nl/?view=magazine

> Zuid Amerika > 16 September t/m 14 december
Het is ook mogelijk een mega Zuid Amerika Reis te maken die op 16 September in Colombia
zal starten. Het is het land dat de rijders van 2013 absoluut positief verrast heeft!

> 11 September – Informatiebijeenkomst in het Ride-on! Travel Center
Speciaal voor iedereen die meer over deze reis wil weten en mee wil praten over alles wat ermee te maken heeft, is er op 11 September a.s. om 1600 uur een informatiebijeenkomt in het Ride-on! Travel Center te Zeddam aan de ’s Heerenbergseweg 10. Je kan je komst aanmelden via e-mail: Info@Ride-onMotorTours.com.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.