Nieuws

REV’IT, Rijden als een winnaar

REV’ITs Replica pak is een directe afstammeling van de bescherming die een aantal van ’s werelds beste MotoGP rijders dragen. Op basis van de feedback en input van de REV’IT! rijders zijn er nu  buitengewone technische ontwikkelingen en materiaalinnovaties bereikbaar gemaakt voor dagelijkse sportbike rijders en circuitdag amateurs.

Monaco rundleer en PWR | Kevlar Stretch
Om een synergie tussen top-level bescherming en volledige bewegingsvrijheid te realiseren, is de Replica ontworpen met een combinatie van hoogwaardig Monaco rundleer en strategisch geplaatst PWR | Kevlar stretch materiaal, verbonden met veiligheidsnaden en –stiksels. De leren vlakken zijn gedeeltelijk of geheel geperforeerd en een aero cool 3D mesh voering zorgt voor een goede luchtstroom langs de huid.

CE-level 2 protectie
Het Replica pak heeft de hoogste CE-level 2 protectie en de knie- en schouderstukken zijn verstelbaar, voor een perfecte, op maat gemaakte pasvorm. Aan de buitenkant van de schouders en ellebogen zitten dual-comp protectoren en een VCS | speed hump op de rug levert agressief ogende, aerodynamische bescherming op, met binnenin plek voor een optionele waterzak, een must tijdens lange ritten of circuitdagen. Het pak is voorbereid voor de SEESOFT CE-level 2 rugprotector, maar kan ook gedragen worden met een losse rugprotector, bijvoorbeeld de TRYONIC 3.7.

Leverbaar in zwart/rood, wit/rood en zwart/fluorescerend geel, in de maten 44-56.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws