Nieuws

Rev’it Neptune GTX voor dames

Het Nederlandse kledingmerk Rev’it brengt het Neptune GTX-pak nu in een speciale damesuitvoering. Dit is het topmodel in de lijn Gore-Tex-pakken, geschikt voor het hele jaar door, gemaakt op intensief gebruik. Zoals op de foto’s goed is te zien, hebben jas en broek duidelijk een vrouwelijke snit. Daarbij zijn zowel jas als broek op meerdere punten verstelbaar, zodat de pasvorm voor verschillende soorten lichaamsbouw is te optimaliseren. Zo is de tailleband niet alleen strakker of losser te trekken, maar ook in hoogte te verstellen. Ook zijn bijvoorbeeld de zakken anders geplaatst dan bij de herenversie. De jas heeft ventilatieritsen die in gesloten toestand nauwelijk opvallen.

Het waterdichte en ademende Gore-Tex Paclite-membraan is verwijderbaar, voor betere ventilatie in warm weer. Het membraan is erg licht en dun en kan daardoor heel klein worden opgevouwen.

Het Neptune GTX-damespak is voorzien van CE Level 2-gecertificeerde Seeflex-protectoren op je gewrichten; een Seeflex-rugprotector is optioneel. Deze protectoren zijn door hun materiaal en constructie flexibel en ademend, zodat veiligheid en comfort worden gecombineerd. Verder zijn Tryonic-heupprotectoren ingebouwd. Tegen doorschuren bij een glijpartij over het asfalt is voor de buitenlaag van het pak zogeheten ‘PWR I shell’ gebruikt, een materiaal met hoge dichtheid. De stiknaden zijn verplaatst naar plekken met een laag impactrisico. Jas en broek kunnen aan elkaar worden geritst. Om goed op te vallen in het verkeer heeft het pak gelamineerde reflectievlakken op zowel jas als broek. De prijzen: 500 euro voor de jas en 390 euro voor de broek.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws