Nieuws

Retro-topper: Mash Desert Force 400

Moderne motoren in een retro militaire look zijn hot. En zeg nou zelf, dat is niet voor niets. Zo ook deze nieuwe Mash Desert Force 400. Een speciale en gelimiteerde uitgave van de Force 400 met een oplage van slechts 103 stuks.

Net als de Force 400 leunt ook de Desert Force sterk op de stijl van de motorfietsen die in de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw werden gebruikt om soldaten van en naar het slagveld te vervoeren. En waar de reguliere Force zich in het legergroen hult, pronkt de Desert in een opvallende beige woestijnkleur.

Dit wordt gecompleteerd met een zwart uitlaatsysteem, een lekkere retro textieltas en in kleur meegespoten jerrycan. De spaakvelgen, grille voor de ronde koplamp, donkerbruine belettering en een apart duozitje ronden de leger-look verder af. De Mash Desert Force 400 wordt aangedreven voor een luchtgekoelde 397 cc eencilinder die goed is voor een top van 27 pk.

Veel meer heeft het Franse bedrijf niet bekendgemaakt over haar speciale uitgave. Vermoedelijk is dat ook niet nodig. Met een oplage van slechts 103 stuks is deze motor ongetwijfeld snel uitverkocht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws