Nieuws

Rekluse: Gemak voor Harley Rijders

Rekluse introduceert een revolutionair product voor de Harley-Davidson motorfietsen: een automatische koppeling, die het wegrijden en manoeuvreren aanmerkelijk vergemakkelijkt.

De nieuwe Rekluse Harley-Davidson koppeling kenmerkt zich door een nauwkeurige afwerking, hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologie. Daardoor heeft de koppeling een laag gewicht gecombineerd met een hoog koppeloverdracht, een uitmuntende doseerbaarheid en een optimale levensduur.

De doseerbaarheid krijgt zelfs een compleet nieuwe dimensie met deze Rekluse EXP-koppeling, die automatisch kan koppelen en ontkoppelen. Daardoor kan men wegrijden en stoppen zonder dat de koppelingshendel gebruikt hoeft te worden.

Manoeuvreren is hierdoor veel eenvoudiger, en ook “stop-and-go” verkeer wordt een stuk relaxter. Naast de automatische functie kan de koppeling ook op de gebruikelijke handmatige wijze worden bediend.

De Rekluse EXP automatische koppeling is nu leverbaar via je dealer en kost € 799,- inclusief BTW. Kijk ook op https://www.rekluse.com voor meer informatie.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws