Reisverhaal

Reizen Rijndal Duitsland

2020 is tot noch toe op z’n zachtst gezegd vreemd te noemen. Zaken die afgelopen jaar nog volledig vanzelfsprekend leken, kunnen of mogen door corona momenteel niet meer. Het motorseizoen kwam ook schoorvoetend tot leven en het duurde tot 15 juni voor we er weer echt, tot over de eigen landsgrenzen, op uit mochten.

Het is dus gelukkig geen volledig verloren motorseizoen geworden, maar toch verdient deze nu meer dan normaal een waardige afsluiting. Bijvoorbeeld middels een bezoek aan het fameuze Rijndal. Vanaf half oktober hult de herfst de toch al bijzonder mooie omgeving in een breed pallet aan kleuren. Bonter wordt de natuur niet, de perfecte tijd kortom om nog even snel de motorfiets uit de garagebox te rollen voor een verkwikkende tour. Het zou ook maar zo de laatste kans op een mooie toer van het seizoen kunnen zijn.
In MotoPlus 19/2020 vind je een prachtig reisverhaal door dit meest bekende gedeelte van de Midden-Rijn. Het Rijndal ligt tussen Bingen am Rhein en Koblenz en wordt ook wel de Romantische Rijn genoemd. Een gruwelijk mooi, authentiek stukje Duitsland dat niet voor niets als UNESCO werelderfgoed geclassificeerd is. En dat bijna op een steenworpafstand van Nederland.

Enthousiast geworden na het lezen van Motoplus 19/2020 en ook wel in voor een prachtige herfsttocht door dit wonderschone gebied? Goed nieuws, hier vind je de door ons gereden route! Schroom niet om je mooiste foto’s van deze of andere toeren met ons te delen. Wellicht vind je jezelf terug in het blad, wat je ook nog het enige echte MotoPlus T-shirt oplevert!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...

Overig nieuws