Nieuws

Rechttoe rechtaan motorjeans van Vanucci

Liefhebbers van klassiek worden met de nieuwe motor-jeans van Vanucci op hun wenken bediend. De no-nonsense jeans, die een even eenvoudige naam heeft (Vanucci Jeans), heeft geen knienaad, geen figuurnaden en geen stretch.

Ideaal voor hen die eens geen ‘skinny fit’ willen dragen maar een originele rechte jeansvorm. Eigenlijk is het enige uiterlijke kenmerk waaraan je kunt zien dat het een motorbroek betreft, de hoog gesneden taille. ‘Onder de huid’ is dat natuurlijk anders. Daar draait alles om motorrijden. Zo is de jeans gemaakt van een robuuste denimstof met polyamide en aramidevezels. Op de knieën zitten in hoogte verstelbare protectoren die eventueel aangevuld kunnen worden met protectoren op de heupen.

De broek van Vanucci is verkrijgbaar in een breedtemaat van 30 tot 40 en in een lengtemaat van 32 t/m 36. De Jeans is te koop bij Louis voor 199,99. Info: www.louis.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.