Persbericht

QJMotor-modellen vanaf 6 juli bij de dealer

Vanaf zaterdag 6 juli zijn de eerste QJMotor-modellen beschikbaar voor een proefrit bij de officiële dealer. Na een persintroductie kunt u nu zelf kennismaken met de Adventure modellen en een viertal 125 cc motoren.

SRT 700 X Touring

Met een zeer complete standaarduitrusting en aantrekkelijke prijs, wordt een volwaardige Adventure rijden wel heel bereikbaar. De SRT 700 X Touring wordt niet alleen geprezen om de kwaliteit en rijeigenschappen, maar ook om de toepassing van eersteklas componenten. Zo zijn de tubeless velgen voorzien van Metzeler allroad banden. Het remsysteem is afkomstig van Brembo en het ABS-systeem van Bosch. Bovendien is de Marzocchi voorvork instelbaar.

De SRT 700 X Touring is standaard voorzien van een 3-delige aluminium kofferset, handvat- en zadelverwarming. Via een Bluetooth verbinding bedient u eenvoudig de functies voor uw telefoongesprekken. Daarnaast is het mogelijk om via de Carbit Ride app met een betaald abonnement te navigeren op het display.

De SRT 700 X Touring is leverbaar in de kleur grijs voor de consumentenprijs van € 9.599,-.

SRT 800 SX Touring

De SRT 800 SX Touring is met een vermogen van 93 pk en grote benzinetank van 24 liter perfect voor langere afstanden. De standaarduitrusting en toegepaste componenten zijn gelijk aan de SRT 700 X Touring. Extra is het grote TFT-scherm met weergave van bandenspanning en bandentemperatuur.

De SRT 800 SX Touring is leverbaar in de kleuren rood/zwart en zwart/goud voor de consumentenprijs van € 11.699,-. De SRT 800 SX (zonder kofferset) is leverbaar in de kleuren zwart/rood en blauw/grijs voor de consumentenprijs van € 10.699,-.

125 cc line-up

Ook in de 125 cc categorie verrast QJMOTOR met een viertal kwalitatieve modellen in het cruiser, sport en scooter segment. Allen zijn voorzien van de modernste technieken, zoals weergave van de bandenspanning en bandentemperatuur op het display. Via de Carbit Ride app met abonnement is het mogelijk om te navigeren op het display. Bovendien is de ATR 125 voorzien van een hybride functie!

  • SRV 125: lichte cruiser voor € 4.099,-
  • SRK 125 S: sportieve naked bike voor € 4.099,-
  • LTR 125: retro scooter voor € 3.599,-
  • ATR 125: adventure scooter voor € 4.499,-

Vind uw dichtstbijzijnde dealer via:qjmotor-benelux.com/dealers en vraag online een proefrit aan.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

Overig nieuws