Nieuws

Producttest 15 paar allround handschoenen

Een helder stel ogen om te kijken waar je heen wilt (of moet), een goed evenwichtsgevoel en natuurlijk ook een frisse geest om verkeerssituaties goed te kunnen inschatten. Allemaal randvoorwaarden voor een leuke en bovenal veilige rit. Maar heb je je ooit wel eens beseft dat je al deze zaken niet nodig zou hebben zonder een stel goed functionerende handen?

Die zorgen er immers voor dat je ├╝berhaupt vooruit en ook weer tot stilstand komt. Je handen zijn het belangrijkste mechanisme in het beheersen van de motor. Dat stelt handschoenfabrikanten echter wel voor een dilemma: enerzijds verpak je de handen het liefst in gewapend beton om ze te beschermen bij een val, anderzijds is een flinke mate aan bewegingsvrijheid/flexibiliteit noodzakelijk om de motor ├╝berhaupt te kunnen besturen.
In een uitgebreide producttest gaan we op pad met vijftien paar allround handschoenen vanaf goed honderd euro. De verschillen in pasvorm en draagcomfort, uitrusting en afwerking, weersbescherming en natuurlijk de beschermende eigenschappen worden in dit onderlinge treffen genadeloos blootgelegd.

Welke er onder de streep als beste uit de bus komt? Dat lees je in MotoPlus 11/2020, die vanaf 29 mei aanstaande in de winkel ligt!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.