Nieuws

Producttest 10 adventure combi’s

De echte globetrotter neemt op reis natuurlijk niet voor elke weertype een passende outfit mee. Nee, hij beroept zich doorgaans op een allround textielcombi, dat een antwoord heeft op alle excessen van het mondiale klimaat.

In MotoPlus 10/2020 mogen tien adventure combi’s in een uitgebreide producttest laten zien wat ze in huis hebben. Daarbij worden ze uiteraard niet alleen beoordeeld op hun capaciteiten qua weersbescherming en ventilatie, maar uiteraard is ook de uitrusting en veiligheid bekeken. Welke protectoren zijn standaard en welke zijn optioneel voorhanden, maar ook de werking ervan is in het laboratorium getest. En zeker niet onbelangrijk, hoe is het gesteld met het draagcomfort van de combi. Knelpunten, verschuivende protectoren, beperkte bewegingsvrijheid, het zijn allemaal zaken die bepaald niet bijdragen aan de actieve veiligheid immers. De combi’s zijn op vier afzonderlijke criteria beoordeeld, waarmee in totaal honderd punten te verdienen zijn.

Onder de streep kan er dan uiteindelijk maar een de beste zijn. Welke dat is, lees je in MotoPlus 10/2020 (vanaf 15 mei in de winkel). Nog geen abonnee? Sluit dan hier een abonnement af en krijg direct toegang tot ons digitale archief!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.