Nieuws

Problemen bij Sachs

SFM GmbH (Sachs Fahrzeug- und Motorentechnik) heeft bij het gerecht in Neurenberg uitstel van betaling aangevraagd. Als de Chinees Duitse kumpannie met de 100 % duitse naam binnen een maand geen dubbeltjes heeft gaat het vuur onder de frieten  Currywurste/ Tjap Tjoi uit.  SFM ging onder Chinese bewind in 2011 door met de bedrijfsvoering van Sachs Bikes , voornamelijk met elektrische fietsen en -brommers en ‘gewone’ bromfietsen en 125cc motoren, waaronder de opvallende MadAss. Die dus bij deze tot collectors item wordt verklaard.

Volgens bedrijfsleidster Tao Wang kunnen bijna alle activiteiten probleemloos doorgaan via SFM Bikes Distribution GmbH, het is alleen even wachten wat de Rechtsanwalt er van vindt. Want dit gaat mensen natuurlijk geld kosten.

Voor de goede orde: Sachs Fahrzeug- und Motorentechnik heeft niets te doen met de brommers van vroeger of de vering van nu

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.