Nieuws

PRIMEUR: NIEUWE TOMTOM

Als heuse wereldprimeur is op de stand van MotoPlus (Hal 12, stand C030) de nieuwe Tom Tom Rider voor het eerst te zien, te testen en te koop. Bovendien zijn er elke dag negen navigatiespecialisten aanwezig op de MotoPlus-stand, die alle vragen over motornavigatie kunnen beantwoorden.

De nieuwe TomTom Rider, die op de Motorbeurs in Utrecht wordt geïntroduceerd als opvolger van de populaire Urban Rider, is op vele punten aangepast en verbeterd. Naast het bedieningsgemak valt vooral het grotere 4,3 inch breedbeeld touchscreen op, dat zich zelfs met dikke winterhandschoenen laat bedienen. Het display toont direct na het opstarten ook meteen één van de leukste features, namelijk ‘Plan kronkelweg’. Naast de snelste of kortste route van A naar B is er dus ook de mogelijkheid om op de voor motorrijders mooiste manier te doen: via leuke bochtige wegen. Uiteraard kun je met deze nieuwe Rider ook van internet gedownloade routes narijden, of eigen routes die je op de computer hebt gemaakt middels het standaard meegeleverde PC Route Management van Tyre. Andere belangrijke verbeteringen zijn dat de nieuwe Rider meer dan 10.000 waypoints per route aankan, een intern geheugen heeft van 8 Gigabyte (voor alle kaarten van heel Europa en duizenden toerroutes!), levenslange gratis kaartupdates, een standaard active-dock met stevige stuurmontage en ingebouwd Bluetooth-systeem voor headset- en telefoon-koppeling, maar waarmee je ook heel makkelijk routes kunt uitwisselen met andere TomTom Riders.

De nieuwe TomTom Rider heeft dus op alle fronten echt flinke stappen gemaakt en is geëvolueerd tot een ‘state-of-art’ navigatiesysteem met een groot gebruiksgemak (met duidelijke Nederlandstalige instructiestappen). De nieuwe Tom Tom Rider is te zien en te proberen op de MotoPlus-stand op de Motorbeurs Utrecht. Het systeem kan daar meteen gekocht worden, al dan niet in combinatie met een superscherpe aanbieding op MotoPlus. De adviesverkoopprijs van de nieuwe Tom Tom Rider bedraagt € 399,-. Als je de nieuwe TomTom Rider nu hier bestelt, dan krijg je daar bovendien een jaar lang gratis het tweewekelijkse motorblad MotoPlus bij (t.w.v. € 69,-), plus een navigatie-cursusavond, waarin je uitleg krijgt over de TomTom en het maken van een eigen route op de computer!

Meer weten over de nieuwe TomTom Rider, lees er alles over in deze (of klik op de foto)exclusieve eerste test van MotoPlus.


Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws