Nieuws

Prijs Yamaha YZF-R1 bekend!

Yamaha Motor Nederland heeft de adviesverkoopprijs van de nieuwe YZF-R1 bekendgemaakt: € 20.999,- De YZF-R1 is vanaf maart 2015 bij de Yamaha-dealer verkrijgbaar en wordt leverbaar in twee kleurstellingen, te weten Race Blu en Racing Red. Ook de prijs van de YZF-R1M, een speciale versie van de geheel nieuwe R1, is bekend. Deze versie, met onder andere een ‘Inertial Measurement Unit’, die alle bewegingen van het chassis continu in 3D meet en traction control, onder- en overstuur, ‘wheelie control’ en remmen hierdoor controleerbaar maakt, gaat € 25.999,- kosten.

Online registratiesysteem Yamaha YZF-R1M
Vanaf maandag 1 december 2014 om 13.00 uur is de gelimiteerde Yamaha YZF-R1M via een speciaal online registratiesysteem te bestellen. Op https://r1m.yamaha-motor.eu/nl-NL/registration kan men zich aanmelden als geïnteresseerde voor de Yamaha YZF-R1M. Na inschrijving ontvangt de geïnteresseerde per e-mail een ontvangstbevestiging van zijn of haar registratie. Binnen 3 werkdagen zal Yamaha Motor Nederland de tijdelijke toewijzing van een R1M motorfiets aan de geïnteresseerde per e-mail bevestigen. Binnen 14 kalenderdagen dient de geïnteresseerde met een Yamaha-dealer naar keuze het verkoopcontract te sluiten voor de daadwerkelijke aankoop van de R1M. Na ondertekening van de koopovereenkomst zal de Yamaha-dealer aan de koper van de Yamaha YZF-R1M de verwachte leverdatum kenbaar maken.

Exclusieve Yamaha Racing Experience (YRE) met Colin Edwards
Elke R1M eigenaar zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan één van de Yamaha Racing Experience (YRE) events die zal plaatsvinden op vier grote Europese wegracecircuits in de zomer van 2015. De Yamaha Racing Experience is een zeer exclusief evenement waarbij elke R1M eigenaar onder toezicht van voormalig MotoGP rijder en huidige Yamaha Factory testrijder Colin Edwards en onder begeleiding van professionele instructeurs alle ins & outs van het circuitrijden worden bijgebracht en uitvoerige informatie wordt gegeven over het afstellen van zijn of haar Yamaha YZF-R1M.

Voor meer informatie over de Yamaha YZF-R1M kun je terecht op www.yamaha-motor.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.